Graag vertel ik meer over

OF-US Enschede

Louk Overakker

Vestigingsmanager

Van maandag t/m vrijdag tussen
8:30 en 17:00 uur bereikbaar

Werk, ontmoet en verbind bij OF-US Enschede

OF-US, aan Piet Heinstraat 12 gelegen in het centrum van Enschede is met uitzicht op het Stationsplein veel meer dan alleen een goede locatie. Bezoekers die met openbaarvervoer reizen wandelen letterlijk naar binnen en ook met de auto is OF-US goed te bereiken. 

De faciliteiten van OF-US

Naast dat de faciliteiten de sfeer verbeteren en onderling contact stimuleren wil OF-US voornamelijk een omgeving creëren waar onze gasten goed kunnen werken en plezierig weer naar huis gaan.

24/7 toegankelijk

Ook buiten kantooruren hebben huurders toegang tot hun eigen afsluitbare kantoren

Kantoren

Verschillende metrages naar eigen wens in te richten

Vergaderruimtes

Multifunctioneel en voorzien van presentatiematerialen

Virtual Office

Een eigen postvak bij OF-US. Jouw post wordt aangenomen en gesorteerd

Centrum locatie

Met uitzicht op het Stationsplein

Bemande receptie

Huurders en relaties worden vriendelijk geholpen door onze collega achter de receptie

Verse koffie

Geniet van verse koffie in de Business Lounge

Flexwerken

Ook voor flexibele periodes kun je bij OF-US terecht

Welke werkplek past bij jou?

Kantoren

v.a. € 225,- per maand

OF-US heeft eigen en gedeelde kantoren, maar kan ook voorzien in grotere ruimtes zoals bijvoorbeeld een vleugel of gehele verdieping tot 660 m2. Kantoren zijn naar eigen wens in te richten en beschikbaar in verschillende metrages.

Vergaderen

v.a. € 125,- per dagdeel

OF-US heeft verschillende vergaderzalen die zowel door huurders als door externe partijen geboekt kunnen worden. De vergaderruimtes zijn multifunctioneel en goed geschikt voor bijvoorbeeld een training, workshop of vergadering.

Flexwerken

v.a. € 40,- per dagdeel

Flexibel werken wanneer het jou uitkomt. Bij OF-US kun je zonder afspraak komen werken in bijvoorbeeld een kantoor of in de Business Lounge met uitzicht op het stationsplein. Dit terwijl je geniet van snel internet en goede koffie. Klinkt goed toch?

Virtueel kantoor

v.a. € 35,- per maand

Wil je geen eigen kantoor maar wel een professionele uitstraling? Kies dan voor een virtueel kantoor en laat OF-US jouw post beheren. Zo sta je ingeschreven bij de KvK op een erkend vestigingsadres in een prachtig kantoorgebouw.

OF-US Enschede

Werken of vergaderen in het centrum van Enschede? Met uitzicht op het centraal station zijn wij tevens goed bereikbaar voor bezoekers die niet uit Enschede komen. Gezien onze ligging in het centrum is een dag OF-US makkelijk te combineren met een lunch in de binnenstad of een wandeling door het centrum van Enschede. 

Bovendien zijn organisaties zoals het stadskantoor, het stadshuis en hogeschool het Saxion op loopafstand bereikbaar.

Mocht je enthousiast zijn geworden van ons concept, of ben je simpelweg nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Op onderstaande contactgegevens zijn wij goed bereikbaar voor eventuele vragen. Uiteraard staat onze deur altijd open voor een kop koffie of bezichtiging.

Wat vinden onze huurders

Gea van Bruggen
Gea van Bruggen
Social Madness
Lees verder
''Ik ben ontzettend blij met mijn kantoorruimte bij OF-US. Het verzamelgebouw is hip en trendy, met een prachtige uitstraling en uitstekende faciliteiten. De koffie is geweldig en de ligging is uitstekend - centraal en gemakkelijk bereikbaar. Bovendien biedt OF-US veel mogelijkheden om andere ondernemers en professionals te ontmoeten. Ik beveel het verzamelgebouw ten zeerste aan.''
Romy ter Heide
Romy ter Heide
XIP
Lees verder
"Lekkere koffie, een mooi pand op een toplocatie en een vestigingsmanager waar je altijd bij terechtkan. Al met al een fijne plek om te werken!"
Previous
Next

Ambassadeurs van OF-US

Juist de diversiteit van mens en bedrijf zorgt voor veel onderlinge activiteit en een aangename sfeer. Zie hier onze huurders.