Graag vertel ik meer over

OF-US Enschede

      Sidney Emot 

                 &

Chanel van Benthem

Van maandag t/m vrijdag tussen
8:30 en 17:00 uur bereikbaar

Kantoren in de binnenstad van Enschede

Bij OF-US huur je meer dan alleen een kantoor. Op basis van een ‘all-in service’ kunnen huurders zich in aangename ruimtes concentreren op waar ze goed in zijn en tegelijkertijd gebruik maken van alle faciliteiten die onze vestigingen zo uniek maken.

Jouw kantoor bij OF-US

Naast de kantoren hebben al onze vestigingen hebben een publieke business lounge, dit is de ontmoetingsplek van onze gebouwen en een heerlijke ruimte om gasten te ontvangen of om de werkdag te onderbreken.

24/7 toegankelijk

Ook buiten kantooruren geopend

Samen is niet alleen

Ontmoet andere ondernemers in een inspirerende omgeving

Centrum locatie

Met uitzicht op het Stationsplein

Bemande receptie

Het gezicht van OF-US

Onze kantoren

Kantoor Gedeeld

€ 225,- per maand

Wil jij samen werken met andere ondernemers of gemotiveerd worden door werkende mensen om je heen? Kies dan voor een gedeeld kantoor waarbij je de ruimte deelt met andere bedrijven.

Kantoor Compact

€ 500,- per maand

Op de eerste verdieping heeft OF-US meerdere compact kantoren. Zo heb je de privacy van een eigen kantoor maar werk je toch in de buurt van andere ondernemers.

Kantoor Comfort

€ 750,- per maand

Ook kantoor comfort bevindt zich op de eerste verdieping, echter is dit kantoor net een slag groter dan onze compact kantoren. Bovendien krijg je hier een ruimtelijk gevoel door de grote raampartijen met uitzicht op de binnenstad.

Kantoorruimte op aanvraag

Prijs op aanvraag

Naast de standard kantoren zijn er bij OF-US meerdere grotere ruimtes beschikbaar om naar eigen wens in te richten. Bij OF-US bestaat de mogelijkheid om een kantoor op maat te realiseren. Zo zou je bijvoorbeeld van een kwart of gehele vleugel een prachtige kantoortuin kunnen maken.

Wat vinden onze huurders

Gea van Bruggen
Gea van Bruggen
Social Madness
Lees verder
''Ik ben ontzettend blij met mijn kantoorruimte bij OF-US. Het verzamelgebouw is hip en trendy, met een prachtige uitstraling en uitstekende faciliteiten. De koffie is geweldig en de ligging is uitstekend - centraal en gemakkelijk bereikbaar. Bovendien biedt OF-US veel mogelijkheden om andere ondernemers en professionals te ontmoeten. Ik beveel het verzamelgebouw ten zeerste aan.''
Romy ter Heide
Romy ter Heide
XIP
Lees verder
"Lekkere koffie, een mooi pand op een toplocatie en een vestigingsmanager waar je altijd bij terechtkan. Al met al een fijne plek om te werken!"
Vorige
Volgende

Ambassadeurs van OF-US

Juist de diversiteit van mens en bedrijf zorgt voor veel onderlinge activiteit en een aangename sfeer. Zie hier onze huurders.

Ambassadeurs van OF-US

Juist de diversiteit van mens en bedrijf zorgt voor veel onderlinge activiteit en een aangename sfeer. Zie hier onze huurders.