Graag vertel ik over

OF-US Assen

Shirley Viswat

Vestigingsmanager

Van maandag t/m vrijdag tussen
8:30 en 17:00 uur bereikbaar

Werk, ontmoet en verbind bij OF-US Assen.

Het pand is gelegen op het kantoren park ‘De Lauwers, direct nabij de snelweg (A28 en Europaweg Zuid), maar ook het centrum is ook makkelijk bereikbaar. Wij beschikken over ruime (openbare) parkeergelegenheid en de bushalte is lopend goed bereikbaar.

De voordelen van OF-US

Naast dat de faciliteiten sfeer verbeteren en onderling contact stimuleren wil OF-US voornamelijk een omgeving creëren waar gasten plezierig binnen komen en vertrekken.

24/7 toegankelijk

Ook buiten kantooruren geopend

Samen is niet alleen

Ontmoet andere ondernemers in een inspirerende omgeving

Vergaderruimtes

Multifunctioneel en voorzien van presentatiematerialen

Virtual Office

Gebruik OF-US als zakelijk postadres

Centrale locatie

Met ruime parkeergelegenheid

Ruime parkeergelegenheid

Handig voor eigen vervoer en bezoekers

Verse bonen koffie

Geniet van verse koffie in de Business Lounge

Flexplekken

Ook voor flexibele periodes kun je bij OF-US terecht

Welke werkplek past bij jou?

Kantoren

v.a. € 225,- per maand

OF-US heeft eigen en gedeelde kantoren, maar kan ook voorzien in grotere ruimtes zoals bijvoorbeeld een vleugel of gehele verdieping. Kantoren zijn naar eigen wens in te richten en beschikbaar in verschillende metrages.

Vergaderen

v.a. € 40,- per uur

OF-US heeft verschillende vergaderzalen die zowel door huurders als door externe partijen geboekt kunnen worden. De vergaderruimtes zijn multifunctioneel en goed geschikt voor bijvoorbeeld een training, workshop of vergadering.

Flexwerken

v.a. €0,-

Flexibel werken wanneer het jou uitkomt. Bij OF-US kun je zonder afspraak komen werken in bijvoorbeeld een kantoor of in de Business Lounge. Dit terwijl je geniet van snel internet en goede koffie. Klinkt goed toch?

Virtueel kantoor

v.a. € 30,- per maand

Wil je geen eigen kantoor maar wel een professionele uitstraling? Kies dan voor een virtueel kantoor en laat OF-US jouw post beheren. Zo sta je ingeschreven bij de KvK op een erkend vestigingsadres in een prachtig kantoorgebouw.

OF-US Assen

Werken of vergaderen in Assen? OF-US biedt op een top locatie plek aan startende ondernemers en professionals om te werken en- of te vergaderen. Bij OF-US Assen bent je verzekerd van een goede eerste indruk. Het pand is 2022 verbouwd en van alle gemakken voorzien.

Het gebouw heeft de vorm van een ster met in het midden van het gebouw, de centrale kern, hieraan zitten 4 kantoorvleugels per verdieping. Het pand is gelegen op het kantoren park “De Lauwers”. 

Wat huren bij OF-US onder meer inhoudt: gebruik Business Lounge, gebruik van vergaderruimte tegen gereduceerd tarief, events, bemande receptie en post service. Dit alles voor een vast bedrag per maand. Verder is het mogelijk binnen OF-US je eigen evenement te organiseren.

Wat vinden onze huurders

Aart van Voorthuizen
Aart van Voorthuizen
Virunga
Lees verder
Met de bemenste balie in de ontvangstruimte van dit bedrijfsverzamelgebouw worden de praktische zaken in het pand snel geregeld, en worden onze gasten op een prettige manier opgevangen. Dat werkt fijn, zodat wij ons ding kunnen blijven doen.
Michel Tel
Michel Tel
eCommerce & Marketing
Lees verder
Ik ben blij dat ik de eerste huurder ben bij OF-US. De inrichting en uitstraling van OF-US is fris en dynamisch. Dat past bij mij. Daarnaast is de bereikbaarheid perfect (dichtbij de A28) en is er voldoende parkeergelegenheid. Omdat ik in Kloosterveen woon, ga ik nu elke dag op de fiets naar kantoor. Wel zo gezond!
Vorige
Volgende

Ambassadeurs van OF-US

Juist de diversiteit van mens en bedrijf zorgt voor veel onderlinge activiteit en een aangename sfeer. Zie hier onze huurders.