Graag vertel ik over

OF-US Emmen

Melanie Bos

Vestigingsmanager

Van maandag t/m vrijdag tussen
8:30 en 17:00 uur bereikbaar

Een professionele uitstraling bij OF-US​

Wel een professionele uitstraling voor uw bedrijf maar geen vast kantoor nodig? Dan is een virtual office van OF-US een goede uitkomst. Een officieel erkend vestigingsadres en inschrijven bij de KvK in een uniek kantoorgebouw op een toplocatie in Emmen. 

De voordelen van een virtual office ​

Post bij OF-US wordt bewaard of (digitaal) doorgestuurd, afhankelijk van uw wensen en behoeftes. Ook profiteert u van de voordelen als huurder bij OF-US, zo kan je korting krijgen op vergaderruimtes of werkplekken.

Professionele uitstraling

Met een officieel erkend vestigingsadres

Faciliteiten OF-US

Maak naast een virtual office gebruik van de faciliteiten van OF-US

Top locatie in Emmen

Makkelijk te bereiken en gratis parkeren

Eigen postvak

Wij nemen jouw post in ontvangst en verwerken deze

Onze virtual offices​

Met al onze virtuele kantoren ben je verzekerd van een officieel vestigingsadres. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de post te laten opsturen maar kan die ook opgehaald worden. Wandel gelijk naar binnen voor een kop koffie of kies er voor om een (dag)deel bij OF-US te werken.

Virtual Office Basic

v.a. € 30,- per maand

Met een virtual office basic is het mogelijk om jouw bedrijf in te schrijven bij de KvK als zakelijk postadres. De reguliere poststukken worden bewaard op locatie, je profiteert van de korting op het tarief van vergaderruimtes of werkplekken en werken of gasten ontvangen in onze Business Lounge is gratis.

Virtual Office Plus

v.a. € 50,- per maand

Met een virtual office plus is het mogelijk om jouw bedrijf in te schrijven bij de KvK als zakelijk postadres. Binnen Nederland wordt de post naar je opgestuurd en tegen een gereduceerd tarief kun je gebruik maken van onze werkplekken en vergaderruimtes.

Virtual Office Basic + pakketten

v.a. € 40,- per maand

Met een virtual office basic+ is het mogelijk om jouw bedrijf in te schrijven bij de KvK als zakelijk postadres. De reguliere poststukken en pakketten worden bewaard op locatie, je profiteert van de korting op het tarief van vergaderruimtes of werkplekken en werken of gasten ontvangen in onze Business Lounge is gratis.

  • Maximaal 10 pakketten per maand
  • Maximaal gewicht van een pakket is 15KG
  • Maximale afmeting van een pakket is 100cm x 100cm 

Andere pakketten in overleg met vestigingsmanager.

Virtual Office Premium

v.a. € 70,- per maand

Met een virtual office premium is het mogelijk om jouw bedrijf in te schrijven bij de KvK als zakelijk postadres. De post wordt gescand en digitaal opgestuurd en tegen een gereduceerd tarief kun je gebruik maken van onze werkplekken en vergaderruimtes.

Wat vinden onze huurders

Barbara Spiegelenberg
Barbara, CareerAdvisor
Lees verder
OF-US Emmen hebben een aantal mooie coachruimtes die je flexibel kunt boeken. De ruimtes zijn prettig en ruim, de koffie goed en de service is uitmuntend.
Hans Sanders
Hans Sanders
Global Members
Lees verder
Vanaf het eerste contact was het een warm welkom bij OF US Emmen. De uitgebreide opties van kantoorruimtes, gecombineerd met de locatie en bemande receptie, heeft ons overtuigd om binnen OF US een aantal ruimten te huren. Sindsdien alleen maar enthousiaster geworden over het totale concept. OF US voelt voor ons als thuis en verdient een aanbeveling.
Ben de Visser
Ben de Visser
Loket 2050
Lees verder
Fijne omgeving om een kantoorruimte te huren. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Het gebouw is in een nette representatieve staat. Dikke pluspunten zijn de bemande receptie, het persoonlijke contact, de gemeenschappelijke Businesslounge en een vestigingsmanager die alles tot in de puntjes voor de huurders verzorgd.
Erasmo Signore
Erasmo Signore
Mobilaris
Lees verder
Wat een heerlijk kantoor om in te werken! Het kantoor is zo mooi en gezellig geworden. We gaan hier nooit meer weg. Speciale dank aan Melanie die alles tot in de puntjes regelt. 🙂
Vorige
Volgende

Ambassadeurs van OF-US

Juist de diversiteit van mens en bedrijf zorgt voor veel onderlinge activiteit en een aangename sfeer. Zie hier onze huurders.