Graag vertel ik over

OF-US Emmen

Melanie Bos

Vestigingsmanager

Van maandag t/m vrijdag tussen
8:30 en 17:00 uur bereikbaar

Werk, ontmoet en verbind bij OF-US Emmen.

De Hoenderkamp ligt pal aan de Hondsrugweg, direct achter de Mc Donalds op het Businesspark Eigen Haard. Vanaf het Station in Emmen is de locatie goed te bereiken via het openbaar vervoer. OF-US biedt ondernemers, professionals en anderen de mogelijkheid om een werkplek op maat te kiezen. Uitganspunten zijn flexibiliteit en gemak. Een flexplek voor een uur, een vaste werkplek of vergaderzaal tot en met een kantoor voor langere termijn.

De faciliteiten van OF-US

OF-US is de plek in Emmen voor (startende) ondernemers en professionals. Naast een verscheidenheid aan flexibele werkplekken biedt OF-US een groot scala aan faciliteiten zoals vergaderruimtes en spreekkamers, een bemande receptie, catering en een publiek toegankelijke Business Lounge. Door de moderne inrichting heerst er een prettige en professionele sfeer. Hierdoor is het zeer prettig werken bij OF-US Emmen.

24/7 toegankelijk

Ook buiten kantooruren hebben huurders toegang tot hun eigen afsluitbare kantoren

Samen is niet alleen

Ontmoet andere ondernemers in een inspirerende omgeving

Gefaciliteerde vergaderruimtes

Multifunctioneel en voorzien van presentatiematerialen

Virtual Office

Gebruik OF-US als zakelijk postadres

Lunch mogelijkheden

Broodjes op bestelling

Ruime parkeergelegenheid

Handig voor eigen vervoer en bezoekers

Verse koffie

Geniet van verse koffie in de Business Lounge

Flexwerken

Ook voor flexibele periodes kun je bij OF-US terecht

Welke werkplek past bij jou?

Kantoren

v.a. € 300,- per maand

OF-US heeft een variëteit aan kantoren, van klein tot groot en zelfs is het mogelijk een hele verdieping te huren van 275 m2. Kantoren zijn naar eigen wens in te richten en beschikbaar in verschillende metrages en indelingen.

Vergaderen

v.a. € 125,- per dagdeel

OF-US heeft verschillende vergaderzalen die zowel door huurders als door externe partijen geboekt kunnen worden. De vergaderruimtes zijn multifunctioneel en goed geschikt voor bijvoorbeeld een training, workshop of vergadering.

Flexwerken

v.a. € 0,- per dagdeel

Flexibel werken wanneer het jou uitkomt. Bij OF-US kun je zonder afspraak komen werken in bijvoorbeeld een kantoor of in onze Business Lounge. Dit terwijl je geniet van snel internet en goede koffie. Klinkt goed toch?

Virtueel kantoor

v.a. € 30,- per maand

Wil je geen eigen kantoor maar wel een professionele uitstraling? Kies dan voor een virtueel kantoor en laat OF-US jouw post beheren. Zo sta je ingeschreven bij de KvK op een erkend vestigingsadres in een prachtig kantoorgebouw.

OF-US Emmen

Werken of vergaderen in Emmen? Wij zijn goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer en beschikken over ruime parkeergelegenheid. OF-US biedt ondernemers, professionals en anderen de mogelijkheid om een werkplek op maat te kiezen. Uitganspunten zijn flexibiliteit en gemak. Een flexplek voor een uur, een vaste werkplek of vergaderzaal tot en met een kantoor voor langere termijn. Mocht je enthousiast zijn geworden van ons concept, of ben je simpelweg nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Op onderstaande contactgegevens zijn wij goed bereikbaar voor eventuele vragen. Uiteraard staat onze deur altijd open voor een kop koffie of bezichtiging.

Wat vinden onze huurders

Barbara Spiegelenberg
Barbara, CareerAdvisor
Lees verder
OF-US Emmen hebben een aantal mooie coachruimtes die je flexibel kunt boeken. De ruimtes zijn prettig en ruim, de koffie goed en de service is uitmuntend.
Hans Sanders
Hans Sanders
Global Members
Lees verder
Vanaf het eerste contact was het een warm welkom bij OF US Emmen. De uitgebreide opties van kantoorruimtes, gecombineerd met de locatie en bemande receptie, heeft ons overtuigd om binnen OF US een aantal ruimten te huren. Sindsdien alleen maar enthousiaster geworden over het totale concept. OF US voelt voor ons als thuis en verdient een aanbeveling.
Ben de Visser
Ben de Visser
Loket 2050
Lees verder
Fijne omgeving om een kantoorruimte te huren. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Het gebouw is in een nette representatieve staat. Dikke pluspunten zijn de bemande receptie, het persoonlijke contact, de gemeenschappelijke Businesslounge en een vestigingsmanager die alles tot in de puntjes voor de huurders verzorgd.
Erasmo Signore
Erasmo Signore
Mobilaris
Lees verder
Wat een heerlijk kantoor om in te werken! Het kantoor is zo mooi en gezellig geworden. We gaan hier nooit meer weg. Speciale dank aan Melanie die alles tot in de puntjes regelt. 🙂
Previous
Next

Ambassadeurs van OF-US

Juist de diversiteit van mens en bedrijf zorgt voor veel onderlinge activiteit en een aangename sfeer. Zie hier onze huurders.