Graag vertel ik meer over

OF-US Enschede

Louk Overakker

Vestigingsmanager

Van maandag t/m vrijdag tussen
8:30 en 17:00 uur bereikbaar

Een professionele uitstraling bij OF-US​

Wel een professionele uitstraling voor uw bedrijf maar geen vast kantoor nodig? Dan is een virtual office van OF-US een goede uitkomst. Een officieel erkend vestigingsadres en inschrijven bij de KvK in een uniek kantoorgebouw op een toplocatie in Enschede. Gelegen naast het centraal station en ook met de auto goed te bereiken.

De voordelen van een virtual office ​

Post bij OF-US wordt bewaard of (digitaal) doorgestuurd, afhankelijk van uw wensen en behoeftes. Ook profiteert u van de voordelen als huurder bij OF-US, zo kan u korting krijgen op vergaderruimtes of werkplekken.

Professionele uitstraling

Met een officieel erkend vestigingsadres

Faciliteiten OF-US

Maak naast een virtual office gebruik van de faciliteiten van OF-US

Top locatie in Enschede

Met uitzicht op het centraal station makkelijk te bereiken

Eigen postvak

Wij nemen jouw post in ontvangst en verwerken deze

Onze virtual offices​

Met al onze virtuele kantoren ben je verzekerd van een officieel vestigingsadres. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de post te laten opsturen maar kan die ook opgehaald worden. Wandel gelijk naar binnen voor een kop koffie of kies er voor om een (dag)deel bij OF-US te werken.

Virtual Office Basic

v.a. € 30,- per maand

Met een virtual office basic is het mogelijk om jouw bedrijf in te schrijven bij de KvK als zakelijk postadres. De post wordt bewaard op locatie, je profiteert van de korting op het tarief van vergaderruimtes of werkplekken en werken of gasten ontvangen in onze Business Lounge is gratis.

Virtual Office Plus

v.a. € 50,- per maand​

Met een virtual office plus is het mogelijk om jouw bedrijf in te schrijven bij de KvK als zakelijk postadres. Binnen Nederland wordt de post naar je opgestuurd en tegen een gereduceerd tarief kun je gebruik maken van onze werkplekken en vergaderruimtes.

Virtual Office Premium

v.a. € 70,- per maand

Met een virtual office premium is het mogelijk om jouw bedrijf in te schrijven bij de KvK als zakelijk postadres. De post wordt gescand en digitaal opgestuurd en tegen een gereduceerd tarief kun je gebruik maken van onze werkplekken en vergaderruimtes.

Wat vinden onze huurders

Gea van Bruggen
Gea van Bruggen
Social Madness
Lees verder
''Ik ben ontzettend blij met mijn kantoorruimte bij OF-US. Het verzamelgebouw is hip en trendy, met een prachtige uitstraling en uitstekende faciliteiten. De koffie is geweldig en de ligging is uitstekend - centraal en gemakkelijk bereikbaar. Bovendien biedt OF-US veel mogelijkheden om andere ondernemers en professionals te ontmoeten. Ik beveel het verzamelgebouw ten zeerste aan.''
Romy ter Heide
Romy ter Heide
XIP
Lees verder
"Lekkere koffie, een mooi pand op een toplocatie en een vestigingsmanager waar je altijd bij terechtkan. Al met al een fijne plek om te werken!"
Previous
Next

Ambassadeurs van OF-US

Juist de diversiteit van mens en bedrijf zorgt voor veel onderlinge activiteit en een aangename sfeer. Zie hier onze huurders.