Graag vertel ik over

OF-US Assen

Shirley Viswat

Vestigingsmanager

Van maandag t/m vrijdag tussen
8:30 en 17:00 uur bereikbaar

Kantoren op een centrale plek in Assen

Bij OF-US huur je meer dan alleen een kantoor. Op basis van een ‘all-in service’ kun jij je in aangename ruimtes concentreren op waar je goed in bent en tegelijkertijd gebruik kunt maken van alle faciliteiten die onze vestigingen zo uniek maken.

Jouw kantoor bij OF-US

Alle vestigingen hebben een publieke business lounge, een prettige ruimte om gasten te ontvangen of om de werkdag te onderbreken. ’S Ochtends word je begroet door onze collega van de receptie en daarnaast kun je gebruik maken van de openbare ruimtes.

24/7 toegankelijk

Ook buiten kantooruren geopend

Onder de mensen

Ontmoet, lunch of netwerk met andere ondernemers

Centrale locatie

Vlakbij de snelweg en op steenworp afstand van het centrum

Bemande receptie

Het gezicht van OF-US

Bekijk onze Virtuele tour

Onze kantoren

Kies een kantoor en wij doen de rest! Alle kantoren van OF-US zijn er op ingericht jouw werkdag zo aangenaam mogelijk te maken. Bekijk hieronder de verschillende kantoren.

Shared office

Vanaf € 225,- per maand

Wil jij samen werken met andere ondernemers of gemotiveerd worden door werkende mensen om je heen? Kies dan voor een gedeeld kantoor waarbij je de ruimte deelt met andere bedrijven.

Kantoor

Vanaf € 300,- per maand

Op alle verdiepingen heeft OF-US Assen meerdere compact kantoren. Zo heb je de privacy van een eigen kantoor maar werk je toch in de buurt van andere ondernemers.

Dagkantoor

Vanaf € 15,00 per uur

Wil je geconcentreerd werken in een mooi ingericht kantoor, heb je een gesprek met een client of wil je met meerdere mensen bijeenkomen, dat kan. Voor een uur of een dag. Het kan bij OF-US.

Vleugel

Prijs op aanvraag

Beschikbaar vanaf 200m2 tot hele verdieping(en)

Wat vinden onze huurders

Aart van Voorthuizen
Aart van Voorthuizen
Virunga
Lees verder
Met de bemenste balie in de ontvangstruimte van dit bedrijfsverzamelgebouw worden de praktische zaken in het pand snel geregeld, en worden onze gasten op een prettige manier opgevangen. Dat werkt fijn, zodat wij ons ding kunnen blijven doen.
Michel Tel
Michel Tel
eCommerce & Marketing
Lees verder
Ik ben blij dat ik de eerste huurder ben bij OF-US. De inrichting en uitstraling van OF-US is fris en dynamisch. Dat past bij mij. Daarnaast is de bereikbaarheid perfect (dichtbij de A28) en is er voldoende parkeergelegenheid. Omdat ik in Kloosterveen woon, ga ik nu elke dag op de fiets naar kantoor. Wel zo gezond!
Vorige
Volgende

Ambassadeurs van OF-US

Juist de diversiteit van mens en bedrijf zorgt voor veel onderlinge activiteit en een aangename sfeer. Zie hier onze huurders.