Graag vertel ik over

OF-US Emmen

Melanie Bos

Vestigingsmanager

Van maandag t/m vrijdag tussen
8:30 en 17:00 uur bereikbaar

Werk flexibel in Emmen

Ruimtes bij OF-US zijn multifunctioneel ingericht en goed geschikt om in te werken of in te ontspannen. De spreek en flexruimtes hebben een rustig karakter en lenen zich goed voor coaching, training of een persoonlijk gesprek. Een kamer of flexplek is per uur te boeken en hoeft, mits beschikbaar niet vooraf gereserveerd te worden.

De voordelen van een flexplek

Kom flexwerken bij OF-US. Wij bieden ondernemers, professionals en anderen de mogelijkheid om een werkplek op maat te kiezen.

Flexwerken

Kom vrijblijvend onze Business Lounge binnenlopen

Super bereikbaarheid

Het openbaar vervoer is op steenworp afstand

Laat je inspireren

Werk tussen en met mensen

Externe locatie

Kies voor coaching of een sollicitatiegesprek in een andere omgeving

Onze flexruimtes

Kies een kantoor en wij doen de rest! Alle kantoren van OF-US zijn er op ingericht jouw werkdag zo aangenaam mogelijk te maken. Bekijk hieronder de verschillende kantoren.

Flexibel kantoor​

v.a. € 15,00 per uur

Kantoor voor de korte termijn? Huur voor een aantal uur, een dagdeel of een dag een kantoor incl. meubilair, goed internet en verse koffie.

Flexwerken Business Lounge​

Prijs op aanvraag

Onze Business Lounge is vrij toegankelijk om te flexwerken.
Je betaald enkel voor de consumpties die genuttigd worden.

Spreekkamer Comfort​

v.a. € 15,00 per uur

Een rustige werkplek op de begane grond. Ideaal om cliënten te ontvangen. Deze ruimte wordt vaak gehuurd voor mediation of sollicitaties.

Wat vinden onze huurders

Barbara Spiegelenberg
Barbara, CareerAdvisor
Lees verder
OF-US Emmen hebben een aantal mooie coachruimtes die je flexibel kunt boeken. De ruimtes zijn prettig en ruim, de koffie goed en de service is uitmuntend.
Hans Sanders
Hans Sanders
Global Members
Lees verder
Vanaf het eerste contact was het een warm welkom bij OF US Emmen. De uitgebreide opties van kantoorruimtes, gecombineerd met de locatie en bemande receptie, heeft ons overtuigd om binnen OF US een aantal ruimten te huren. Sindsdien alleen maar enthousiaster geworden over het totale concept. OF US voelt voor ons als thuis en verdient een aanbeveling.
Ben de Visser
Ben de Visser
Loket 2050
Lees verder
Fijne omgeving om een kantoorruimte te huren. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Het gebouw is in een nette representatieve staat. Dikke pluspunten zijn de bemande receptie, het persoonlijke contact, de gemeenschappelijke Businesslounge en een vestigingsmanager die alles tot in de puntjes voor de huurders verzorgd.
Erasmo Signore
Erasmo Signore
Mobilaris
Lees verder
Wat een heerlijk kantoor om in te werken! Het kantoor is zo mooi en gezellig geworden. We gaan hier nooit meer weg. Speciale dank aan Melanie die alles tot in de puntjes regelt. 🙂
Previous
Next

Ambassadeurs van OF-US

Juist de diversiteit van mens en bedrijf zorgt voor veel onderlinge activiteit en een aangename sfeer. Zie hier onze huurders.