Graag vertel ik over

OF-US Assen

Shirley Viswat

Vestigingsmanager

Van maandag t/m vrijdag tussen
8:30 en 17:00 uur bereikbaar

Een professionele uitstraling bij OF-US

Wel een professionele uitstraling voor jouw bedrijf maar geen vast kantoor nodig, dan is een virtual office van OF-US een goede uitkomst. Een officieel erkend vestigingsadres en inschrijven bij de KvK in een uniek kantoorgebouw op een toplocatie in Assen. Gelegen naast de A28 en op een steenworp afstand van het centrum.

De voordelen van een virtual office

Post bij OF-US wordt bewaard of (digitaal) doorgestuurd, afhankelijk van uw wensen en behoeftes. Ook profiteert u van de voordelen als huurder bij OF-US, zo kan u korting krijgen op vergaderruimtes of werkplekken.

Professionele uitstraling

Met een officieel erkend vestigingsadres

Faciliteiten OF-US

Maak naast een virtual office gebruik van de faciliteiten van OF-US

Top locatie in Assen

Met uitzicht op het centraal station makkelijk te bereiken

Bemande receptie

Het gezicht van OF-US

Onze virtual offices

Met al onze virtuele kantoren ben je verzekerd van een officieel vestigingsadres. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de post te laten opsturen maar kan die ook opgehaald worden. Wandel gelijk naar binnen voor een kop koffie of kies er voor om een (dag)deel bij OF-US te werke

Virtual Office Basic

v.a. € 30,- per maand

Met een virtual office basic is het mogelijk om jouw bedrijf in te schrijven bij de KvK als zakelijk postadres. De post wordt bewaard op locatie, je profiteert van de korting op het tarief van vergaderruimtes of werkplekken en werken of gasten ontvangen in onze Business Lounge is gratis.

Virtual Office Plus

v.a. € 50,- per maand​

Met een virtual office plus is het mogelijk om jouw bedrijf in te schrijven bij de KvK als zakelijk postadres. Binnen Nederland wordt de post naar je opgestuurd en tegen een gereduceerd tarief kun je gebruik maken van onze werkplekken en vergaderruimtes.

Virtual Office Premium

v.a. € 70,- per maand

Met een virtual office premium is het mogelijk om jouw bedrijf in te schrijven bij de KvK als zakelijk postadres. De post wordt gescand en digitaal opgestuurd en tegen een gereduceerd tarief kun je gebruik maken van onze werkplekken en vergaderruimtes.

Wat vinden onze huurders

Aart van Voorthuizen
Aart van Voorthuizen
Virunga
Lees verder
Met de bemenste balie in de ontvangstruimte van dit bedrijfsverzamelgebouw worden de praktische zaken in het pand snel geregeld, en worden onze gasten op een prettige manier opgevangen. Dat werkt fijn, zodat wij ons ding kunnen blijven doen.
Michel Tel
Michel Tel
eCommerce & Marketing
Lees verder
Ik ben blij dat ik de eerste huurder ben bij OF-US. De inrichting en uitstraling van OF-US is fris en dynamisch. Dat past bij mij. Daarnaast is de bereikbaarheid perfect (dichtbij de A28) en is er voldoende parkeergelegenheid. Omdat ik in Kloosterveen woon, ga ik nu elke dag op de fiets naar kantoor. Wel zo gezond!
Previous
Next

Ambassadeurs van OF-US

Juist de diversiteit van mens en bedrijf zorgt voor veel onderlinge activiteit en een aangename sfeer. Zie hier onze huurders.