Graag vertel ik over

OF-US Emmen

Melanie Bos

Vestigingsmanager

Van maandag t/m vrijdag tussen
8:30 en 17:00 uur bereikbaar

Kantoren bij OF-US Emmen

Bij OF-US huur je meer dan alleen een kantoor. Op basis van een ‘all-in service’ kunnen huurders zich in aangename ruimtes concentreren op waar ze goed in zijn en tegelijkertijd gebruik maken van alle faciliteiten die onze vestigingen zo uniek maken.

Jouw kantoor bij OF-US

Naast de kantoren hebben al onze vestigingen hebben een publieke business lounge, dit is de ontmoetingsplek van onze gebouwen en een heerlijke ruimte om gasten te ontvangen of om de werkdag te onderbreken.

24/7 toegankelijk

Ook buiten kantooruren geopend

Samen is niet alleen

Ontmoet andere ondernemers in een inspirerende omgeving

Flexibel

Kanttoren van 15m2 tot 275m2, huur vanaf 3 maanden

Bemande receptie

Het gezicht van OF-US

Onze kantoren

Dagkantoor Citroenvlinder

€ 15,00 per uur

Wil je geconcentreerd werken in een mooi ingericht kantoor, heb je een
gesprek met een client of wil je met meerdere mensen bijeenkomen, dat
kan. Voor een uur of een dag. Het kan bij OF-US. Deel een kantoor met
andere bedrijven

Kantoor Small

Vanaf € 375,- per maand

Op de eerste verdieping heeft OF-US meerdere compact kantoren. Zo heb je de privacy van een eigen kantoor maar werk je toch in de buurt van andere ondernemers.

Kantoor Medium

Vanaf € 550,- per maand

Ook kantoor comfort bevindt zich op de eerste verdieping, echter is dit kantoor net een slag groter dan onze compact kantoren. Bovendien krijg je hier een ruimtelijk gevoel door de grote raampartijen met uitzicht op de binnenstad.

Kantoorruimte op aanvraag

Prijs op aanvraag

Naast de standard kantoren zijn er bij OF-US meerdere grotere ruimtes beschikbaar om naar eigen wens in te richten. Bij OF-US bestaat de mogelijkheid om een kantoor op maat te realiseren. Zo zou je bijvoorbeeld van een kwart of gehele vleugel een prachtige kantoortuin kunnen maken.

Wat vinden onze huurders

Hans Sanders
Hans Sanders
Global Members
Lees verder
Vanaf het eerste contact was het een warm welkom bij OF US Emmen. De uitgebreide opties van kantoorruimtes, gecombineerd met de locatie en bemande receptie, heeft ons overtuigd om binnen OF US een aantal ruimten te huren. Sindsdien alleen maar enthousiaster geworden over het totale concept. OF US voelt voor ons als thuis en verdient een aanbeveling.
Ben de Visser
Ben de Visser
Loket 2050
Lees verder
Fijne omgeving om een kantoorruimte te huren. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Het gebouw is in een nette representatieve staat. Dikke pluspunten zijn de bemande receptie, het persoonlijke contact, de gemeenschappelijke Businesslounge en een vestigingsmanager die alles tot in de puntjes voor de huurders verzorgd.
Erasmo Signore
Erasmo Signore
Mobilaris
Lees verder
Wat een heerlijk kantoor om in te werken! Het kantoor is zo mooi en gezellig geworden. We gaan hier nooit meer weg. Speciale dank aan Melanie die alles tot in de puntjes regelt. 🙂
Barbara Spiegelenberg
Barbara, CareerAdvisor
Lees verder
OF-US Emmen hebben een aantal mooie coachruimtes die je flexibel kunt boeken. De ruimtes zijn prettig en ruim, de koffie goed en de service is uitmuntend.
Previous
Next

Ambassadeurs van OF-US

Juist de diversiteit van mens en bedrijf zorgt voor veel onderlinge activiteit en een aangename sfeer. Zie hier onze huurders.