OF-US

Ben je alleen of met collega’s? OF-US biedt kantoren in diverse formaten. Groeit je onderneming en heb je meer ruimte nodig? OF-US groeit met je mee! Wil je je kantoor juist wat compacter inrichten? Verhuis binnen OF-US naar een kantoor dat past bij de huidige vorm van jouw onderneming. Huur is al mogelijk vanaf 6 maanden. Misschien beschik je over eigen meubilair, zo niet dan richten wij hem voor je in met moderne bureaus en stoelen.

FLEX-PLEK

In de Business Lounge van OF-US kun je altijd, geheel gratis, binnenlopen wanneer het jou schikt. Ben je alleen of met anderen, zoek een plek uit aan een van de tafels. Ideaal om te werken, de tijd tussen meetings optimaal te benutten of om af te spreken met relaties. Parkeren kun je bij ons voor de deur. Vraag onze receptie om de gratis WIFI-code. Tijdens je verblijf kun je bij onze counter terecht voor een heerlijke kop koffie of thee, fris, snacks of een lekker broodje. Een mooie manier om eens vrijblijvend kennis te maken met de medewerkers en bewoners van OF-US.

 
Kantoor - Werkplek - Spreekruimte - Vergaderruimte - Enschede - 8

FIXPLEK

Heb je voldoende aan een modern bureau, bureaustoel en internet, maar wil je toch ook privacy en rust, dan kun je gebruik maken van een Fixplek. De kosten zijn verrassend laag. Zeker handig als je een of een aantal dagen per week in een professionele omgeving wilt werken of een bepaalde periode aan een project werkt. Je kunt ervoor kiezen om per keer dat je komt af te rekenen of te je kunt kiezen voor een strippenkaart. Deze kaart geeft het recht om twaalf keer te komen flexen terwijl je tien keer betaalt. Steeds meer ondernemers kiezen voor Workplaces Fix als eerste stap richting een Coworking Place of een eigen kantoor.

VIRTUAL PLACES

Met virtual places bieden we je de mogelijkheid voor een zakelijk post- en telefoonadres. Ons adres en een vast telefoonnummer kunnen op je zakelijke correspondentie worden vermeld. Wij ontvangen je post en sturen die desgewenst (digitaal) door. Tevens kunnen wij, optioneel, de telefoon voor je opnemen of doorschakelen. 

SHARED OFFICE

Ben jij ondernemer en wil je graag in contact komen met andere ondernemers? Misschien is een shared office dan wat voor jou! Huur je een shared office dan maak je gebruik van alle faciliteiten die bij een kantoor horen, maar dan deel je je ruimte met maximaal drie andere ondernemers.  Je krijgt een bureau met bureaustoel en internet aansluiting en kan dus je spullen achterlaten in het kantoor. Daarnaast kan je gebruik maken van alle andere voordelen die een bewoner van OF-US krijgt

STORAGE

Heb jij opslag nodig? Wil of moet je (verplicht) spullen opslaan en wil je deze toch binnen je bereik hebben? Maak dan gebruik van onze inpandige ‘storage’ mogelijkheid. Je krijgt dan toegang tot één van onze opslagruimtes.   

 

 

Kantoor - Werkplek - Spreekruimte - Vergaderruimte - Enschede - 5