Graag vertel ik over

OF-US Emmen

Melanie Bos

Vestigingsmanager

Van maandag t/m vrijdag tussen
8:30 en 17:00 uur bereikbaar

Vergaderen op een centrale locatie in Emmen

OF-US Emmen heeft vergaderzalen die zowel door huurders als externe partijen geboekt kunnen worden. De ruimtes zijn multifunctioneel en goed geschikt voor bijvoorbeeld een training, workshop of vergadering.

Vergaderen bij OF-US

Alle vergaderzalen zijn voorzien van presentatiematerialen zoals een flipover , whiteboard en TV scherm met HDMI aansluiting. Lunch en catering zijn optioneel mogelijk. Wij denken graag mee om jouw dag bij OF-US tot een succes te maken.

Goede vergaderlocatie

Vergaderen bij OF-US is goed te combineren met een stads- lunch of wandeling

Incl. presentatie-materiaal

Een flipover en whiteboard zijn standaard inbegrepen

Lunch of catering mogelijk

Lunch op locatie of in de stad? Bespreek met ons de mogelijkheden

Scherpe prijzen

Nieuwe klanten krijgen standard een introductiekorting

Onze vergaderruimtes

OF-US Emmen heeft verschillende vergaderzalen die zowel door huurders als door externe partijen geboekt kunnen worden. De vergaderruimtes zijn multifunctioneel en goed geschikt voor bijvoorbeeld een training, workshop of vergadering.

Vergaderzaal Vlinderstad

v.a. € 40.- p/u of € 200.- per dag

Vergaderruimte vlinderstad bevindt zich op de begane grond en is een ruime vergaderzaal. De vele raampartijen zorgen voor veel lichtinval. In geval van een presentatie op een scherm kunnen de zonneschermen naar beneden. De vergaderzaal is geschikt voor groepen tot 25 personen.

Vergaderzaal Atalanta

v.a. € 25.- p/u of € 125.- per dag

Vergaderruimte Atalanta bevind zich op de begane grond en is geschikt voor 6 – 8 personen. Deze sfeervolle ruimte is van alle gemakken voorzien zoals een flip over , white board en tv scherm met HDMI aansluiting. Uitstekende WI-FI aanwezig.

Wat vinden onze huurders

Barbara Spiegelenberg
Barbara, CareerAdvisor
Lees verder
OF-US Emmen hebben een aantal mooie coachruimtes die je flexibel kunt boeken. De ruimtes zijn prettig en ruim, de koffie goed en de service is uitmuntend.
Hans Sanders
Hans Sanders
Global Members
Lees verder
Vanaf het eerste contact was het een warm welkom bij OF US Emmen. De uitgebreide opties van kantoorruimtes, gecombineerd met de locatie en bemande receptie, heeft ons overtuigd om binnen OF US een aantal ruimten te huren. Sindsdien alleen maar enthousiaster geworden over het totale concept. OF US voelt voor ons als thuis en verdient een aanbeveling.
Ben de Visser
Ben de Visser
Loket 2050
Lees verder
Fijne omgeving om een kantoorruimte te huren. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Het gebouw is in een nette representatieve staat. Dikke pluspunten zijn de bemande receptie, het persoonlijke contact, de gemeenschappelijke Businesslounge en een vestigingsmanager die alles tot in de puntjes voor de huurders verzorgd.
Erasmo Signore
Erasmo Signore
Mobilaris
Lees verder
Wat een heerlijk kantoor om in te werken! Het kantoor is zo mooi en gezellig geworden. We gaan hier nooit meer weg. Speciale dank aan Melanie die alles tot in de puntjes regelt. 🙂
Vorige
Volgende

Ambassadeurs van OF-US

Juist de diversiteit van mens en bedrijf zorgt voor veel onderlinge activiteit en een aangename sfeer. Zie hier onze huurders.